Ezért bíznak bennem az ügyfeleim

„Azt sosem bántam meg, ha Tiborral beszéltem azt viszont igen, ha nem. Bármilyen problémám volt mindig készséggel segített és az új lehetőségekről mindig úgy tájékoztatott, hogy abban az én lehetőségeimet kereste.

A sok biztosítási ügynök közül azért választottam Tibort, mert tényleg odafigyelt rám. Nem a terméket tolta, hanem érdekelte, hogy mit szeretnék, hol vannak a kockázataim, mire keresek megoldást. Akkor még nem tudtuk, hogy ez egy több mint 30 éves kapcsolat, több, mint ügyfélkapcsolat lesz. Ismeri a piacot, és mindig úgy hasonlította össze az ajánlatát más biztosítókkal, hogy azokat nem minősítette, elmondta a szakmai véleményét, de rám bízta a döntést. Amikor nem volt kész megoldás, keresztülvitte a cégén, hogy csináljanak egyet. Szembe megy a szakmájához kötődő összes szetereotípiával, de mindig betartva a szakma szabályait és a törvényt. Egyetlen egy dolog választja el a tökéletestől: Real Madrid szurkoló. De mivel ebben is ugyanolyan szenvedélyes, hűséges és korrekt, mint minden egyébben, ezért még ezt is tudom benne szeretni.

Nálam ő a tisztesség, a tisztelet és a megbízhatóság etalonja a kereskedők számára és ha valami nem az ő asztala, akkor azt nyíltan megmondja és ajánl valaki mást. Korábban és most is szívesen ajánlom őt a barátaimnak, ismerőseimnek és szerintem nem itt tartana a szakma, ha több Szilveszter Tibor lenne. Örülök, hogy ismerem.”

– Papp Péter, ügyvezető

TutTIBIztosítás – ahol a biztosítás új értelmet nyer
TutTIBIztosítás – ahol a biztosítás új értelmet nyer

„Tibor számomra valódi TANÁCSADÓ, aki nemcsak biztosításokat szeretne eladni, hanem partner abban is, hogy a meglévő biztosításaimat az igényeimnek megfelelően módosítsuk, alakítsuk és mindig a lehető legjobb megoldást találjuk meg. Feltétel nélkül megbízom benne.

– Lénárt Szabolcs, A4C Marketing Kft.

„Tibor számomra az ÜGYNÖK, csupa nagy betűvel. Korrekt, megbízható, diszkrét, figyelmes, aki egy nagyon nehéz műfajban képes csodát tenni, hiszen a biztosítási ügynökök manapság nem feltétlenül tartoznak a legkedveltebb személyek közé.

Róla viszont nem ez jut eszembe, mert olyan, mintha egy baráttal beszélgetnék, nem nyomul, nem erőszakos, nem akar rám sózni valamit, amire tulajdonképpen nincs szükségem. Lehetőségeket tesz le elém és hagyja, hogy eldöntsem: élek-e velük vagy sem. Nagyon jó szívvel ajánlom másoknak is”

– Solymosi Krisztina, InspiRáció Műhely Kft.

„Mindig is úgy gondoltam, hogy felelősen gondoskodom magamról, és a Szeretteimről. Viszonylag korán, az egyetem után eldöntöttem, hogy lesznek biztosításaim, biztosítékaim, amelyek az élet váratlan helyzeteiben, segítenek nekem, és a körülöttem élőknek. Amikor Tiborral találkoztam, úgy gondoltam, hogy nekem rendben vannak a biztosításaim, ám amikor egy kötetlen beszélgetés során kiderült, hogy valószínűleg pont azokra nem vagyok biztosítva, amelyek nekem a legfontosabbak, úgy gondoltam, Tibor szakértelmére bízom magam. Egyszerűen átnézte a szerződéseimet, megkérdezte, hogy most mi fontos nekem, és ennek megfelelő szolgáltatást választottunk. Egyszerűen, gyorsan, szakértelemmel úgy, hogy nekem nincs vele további dolgom, és tudom, jó döntést hoztam.

Nemes Ágnes – Communication & PR

Egyesek szerint egy biztosításközvetítőt jó színben feltüntetni nehezebb lehet, mint egy krokodilt estéjihez sminkelni, de én most ennek fényes cáfolatát szeretném nyújtani. Szilveszter Tibor, közismert nevén Tuttibi bemutatásának elkészítésekor elgondolkoztam azon, hogy mit is várunk el egy biztosítótól.

Végül is arra jutottam, hogy a leginkább annak kell örülni, ha a megkötött biztosításra úgymond sosincs szükség, úgy érezzük, teljesen értelmetlenül fizetjük, mivel akkor baj sem történt.

Sokszor érezhetjük azt, hogy Tibor karthauzi szerzetesként hív fel minket a híres mondattal, memento mori, emlékezz, halandók vagyunk. Mégis, ha számba veszem azokat az embereket, akikre lehet számítani, akkor vele kapcsolatban is arra jutottam, ha bajba kerülünk, akkor, jó, ha ő van ott, ha szükség van biztosításra, akkor ő legyen az a szakember, akihez fordulhatunk.

Ha néha ezt a szándékát hajlamosak is vagyunk félreértelmezni, a hatékony ügyintézés számára erkölcsi kötelesség, ahogyan – számomra nagyon tiszteletre méltóan – ő életcéljaként teljesítette, hogy valamennyi gyermekének lakást juttatott, ugyanilyen életcél számára a rólunk, ügyfelekről való gondoskodás is.

Tibornak mi vagyunk a kulcsemberei.

dr. Hódos Attila – X-Rock Üzleti Hírszerzés

TutTIBIztosítás – ahol a biztosítás új értelmet nyer

Sárossy János , HDBC Consulting Zrt.

„Lustaságra, figyelmetlenségre nincs értelme biztosítást kötni, viszont
Tibor nem engedi, hogy a lustaságom káromra legyen. Tibor nem engedi, hogy a figyelmetlenségem miatt határidőből kicsússzak.
Nálam így nyert új értelmet a biztosítás Tiborral.”

Dr. Némedi Erzsébet , Expedit Nodum Kft. - Ügyvezető

„Nagyon szkeptikus vagyok minden biztosítási ügynökkel szemben és ha néhanapján nagy döntésekre szorulok, akkor is kizárólag a logikával és a számokkal tudnak meggyőzni. Tibor, azon túl, hogy egy évekig tartó életbiztosításomból és megtakarításomból művelt csodát úgy, hogy jóval kevesebb pénzért az egész családomat a legkülönfélébb helyzetekben is biztonságban tudhatom, hihetetlen professzionalizmusával is magával ragadott. Nem tudtam olyat kérdezni tőle, amire ne lett volna objektíven meggyőző válasza és megnyugtató megoldása. Azon kaptam magam, hogy élvezettel beszélgetek vele az élet dolgairól, melyeket a biztosítási ügyei szültek…”

K. K. Kinga – Sizzler Fast Food Kft.

„Őszintén megvallva – teljesen biztosak voltunk férjemmel, hogy minden területen tökéletes biztosításokkal rendelkezünk, ez mindaddig így volt, míg Tibor egy este, határozottan, tényszerűen el nem mesélte, hogy az évek óta fizetett biztosításaink, bár tökéletesek, nem azokra az esetekre védenek minket, mint amit mi leginkább kockázati tényezőnek gondolunk.

Lépésről lépésre, csöndesen, megfontoltan, picit sem tolakodóan értelmezte nekünk, hogy a meglévő kötvényeink mire adnak nekünk védelmet, majd listáztuk együtt, mire szeretnénk mi leginkább most biztosítva lenni, kétségtelen, hogy az ő irányítása kellett, hogy megtudjuk, milyen lehetőségek léteznek most a piacon.

Legnagyobb pozitívum, amit kaptunk – mivel ismeri a piac által kínált összes biztosítási opciót – nem biztos, hogy a legolcsóbb, de számunkra a legmegfelelőbb csomagot ajánlotta, illetve több opciót felvetve (mind előnyeit, ár-érték arányát figyelembe véve) tudott nekünk változtatásra megoldásokat kínálni. Hatalmas tudás, és rengeteg személyes tapasztalat óriási hozzáadott érték, nagyszerű üzletember, akit megismerhettünk!  Köszönöm, hogy kinyitottad a szemünket!”

Fári János - Mobile Media Solution Kft.

„Sokan tudnak biztosítást eladni, talán túl sokan is. Ennek, illetve a biztonságról, a jövőről történő gondoskodás szándékának  „köszönhetően” családunkban az idők folyamán számos különböző célú biztosítást kötöttünk. Sajnos esetenként megtapasztaltuk, hogy ezek egy része inkább a biztosítók, illetve az ügynökök érdekeit szolgálta.

Tibor több évtizedes tapasztalata és a biztosításokkal szembeni kritikus szakmai megközelítése segítségünkre volt abban, hogy azonosítsuk a céljainkat nem kellően szolgáló megoldásokat, és „kezelni tudjuk ezeket”. Ajánlásai alapján, az igényeink és a lehetőségeink figyelembe vételével, közösen új portfóliót alakítottunk ki.

Tibor nem „rádumál” a biztosításokra, és nem is „eladja azokat, tanácsadóként értékesít, tehát figyel arra, hogy az ügyfél számára is érték legyen egy új szerződés.”

Tóth Norbert – Pannon Kávé

„Tiborral egyszerű és nagyszerű biztosítást kötni. Naprakészen, betűről betűre ismeri a legkomplexebb termékeit is. Segít abban, hogy olyan biztosításod legyen, amilyenre valóban szükséged van! Szívesen ajánlom őt!”

Jakubowska Anna - Pentalingua

„A férjem egyik szeretetnyelve a gondoskodás, és erre éppen Tibor ébresztett rá, hiszen én, aki zsigeri biztosításellenes vagyok és semmire nem kötnék biztosítást – hiszen csalánba nem üt, mint tudjuk… addig a férjem Tibornál kötött rám, magára és a kisebbik gyermekünkre biztosítást… neki boldogság, nekem öröm.

Mert csak Tiborral érdemes.”

Szabados Attila – ALEF

„Tibor szolgáltatása egy szépen hangzó ígéret volt, miszerint ha káresemény van, a cég dolgozóinak alig lesz feladata, mindent ő intéz és szinte borítékolható, hogy fizet a biztosító. Ez az ígéret a szerződés megkötése után pár hónappal vált valósággá, amikor az egyik kolléga térdsérülése miatt bekövetkezett műtétje másnapján Tibor megjelent nála a kórházban, felvette az adatokat, valóban mindent ő intézett és pár nappal később több, mint 200 000 Ft utalás érkezett a lábadozó mérnökünk számlájára. Nem volt telefonálgatás, sorban állás, a biztosító győzködése, hogy a kolléga jogosult a kifizetésre, csak jött az utalás. Ha eleged van a hangzatos, de nem teljesülő ígéretekből, ajánlom figyelmedbe Tibor szolgáltatását.”

Sziklai-Erőss Katalin - Pszichológus

„Szilveszter Tibor biztosításokat értékesít. Ez így nagyon egyszerű és érthető, sokan teszik ezt. És sokakat gyorsan el is küldenek, mert úgy érzik, becserkészik őket és csak pénzt akarnak tőlük. Szilveszter Tiborral beszélgetve nem éreztem ezt. Nem akart semmit rám erőltetni, csak meggyőző volt. Nem éreztem soha azt, hogy betanult szöveget mondana, minden mondata mindig nekem szólt és szól ma is – közel 22 évvel ezelőtt ismertem meg. Hihetetlen érzékkel tud akkor jelentkezni, amikor változtatni, váltani szeretnék a biztosításaimon. Stílusával, korrektségével, megbízhatóságával elérte, hogy eszembe sem jut, hogy más biztosítótársasághoz forduljak – csak ha ő is biztosítót vált”

Pinczési Ferenc - Cégvezető, Euro-Cosimex Kft.

„1995 óta vagyok üzleti kapcsolatban Szilveszter Tibor úrral, akit akkor a könyvelésemet készítő cég vezetője (Nyírő Péter úr) ajánlott, hogy olyan ésszerű, de törvényes megoldásokat keressünk, amelyekkel cégem hatékonyan tud a munkatársakról gondoskodni, a cég vagyonát biztosítani. Bátran állíthatom, hogy kitűnő volt az ajánlat, mert Tibor személyében egy jól felkészült, segítőkész és igen rugalmas tanácsadó szakembert ismertem meg. Eddigi együttműködésünk során igyekezett a piacon lévő lehetőségek közül a legjobbat, mind a privát ügyeinkben személyre szabottan, mind a vállalkozásunk esetén cégünk specialitásait, lehetőségeit figyelembe véve biztosítási, befektetési terméket ajánlani.

Ezúton is szeretném megköszönni az eddigi együttműködést abban a reményben, hogy még sok-sok éven keresztül tart ez az üzleti, s már-már baráti kapcsolat.”

„Azért Tibort választottuk a biztosításaink kezelésére, mivel NEM termékeket értékesített, hanem BIZTONSÁGOS és felelősségteljes ügyvitelt, a munkavállalói és munkáltatói igények és hosszútávú életminőség megőrző szempontok figyelembevételével kialakított gondoskodást biztosító csomagokat, nemcsak cégre, de egyénre is szabva. Optimalizálta a cég összes biztosítását a céljainkhoz rendelve! Szolgáltatásával és döntéselőkészítő megbeszéléseink során megtapasztaltam: nála, „a BIZTOSÍTÁS – ÉRTELMET nyer!”

Tarnai Tímea – Kódguru

“Ha már csak meghallom, hogy ‘biztosítós’, már a hátamon feláll a szőr. Azonban Tiborban egy szakemberrel találkoztam, aki legalább olyan jól ért az ő szakmájához, mint mi a miénkhez. A vele történt megbeszélések szakmai konzultációk voltak a biztosítás útvesztőiről, ahol az én preferenciáim megismerése után, számos érdemi megoldásra kaptam javaslatot, amik közül választhattam.”

László Gábor – Carlinx

„Nekem az volt a fontos, hogy nem azt mondtad, hogy szüntessem meg az előző biztosításomat, hanem, hogy egészítsem ki. Ez nagyon hitelessé tett téged a szememben.”

– Wachutka Zoltán – Complexpress

„Tiborban azt a szakembert találtam meg, aki az én szemszögemből, maximálisan engem képviselve működik. Már az első beszélgetésünk meggyőzött arról, hogy a szakmai tudása, tájékozottsága és alapossága pontosan megfelel az én elképzeléseimnek, annak, hogy a biztosítási és vállalkozó lévén a nyugdíj-előtakarékossági témákat Vele kezeltessem. Mindig jó érzés arra gondolni, hogy bármikor számíthatok rá, ha kérdésem van, mindig elérhető, megbízható szakember, átláthatóvá teszi a számomra olykor bonyolultabbnak tűnő lehetőségeket, konstrukciókat is. Nem mellesleg emberileg is nagyon jó kapcsolatba kerültünk azóta. Örülök, hogy ismerhetem és csak ajánlani tudom Őt!”

Aradványi Orsolya – BEMER szaktanácsadó- terapeuta

„Azért dolgozom veled, mert megbízom benned, és úgy gondolom hogy profi vagy a biztosítások területén.”

Nagy Gábor – KunCar

TutTIBIztosítás – ahol a biztosítás új értelmet nyer
TutTIBIztosítás – ahol a biztosítás új értelmet nyer

Varga Szilárd, Pauker Holding Kft. - kereskedelmi igazgató

„Azért kötöttem hitelfedezeti biztosítást Tibivel, mert nem csak azt akarta elérni, hogy legyen ilyenem. Figyelt minden apró részletre, sokat kérdezett és olyan alternatívákat vázolt fel, amik reálisak voltak számunkra.
Nyugalma, szakértelme, ahogy végig vitt minket a folyamatokon, stabil pont volt számunkra. Az adminisztratív részét gördülékenyen segítette Ő és kiváló asszisztense is.”

Boha Bálint, Convoy Truck Shop - Vezető értékesítő

„Sok kérdésünk volt és mindenre választ kaptunk. Fontos volt számunkra, hogy megfelelő biztonságba érezzük magunkat, ha bármi történik. Online egyszerűen, gyorsan, könnyen ment a választás, még ebben a nehéz időkben is!
Tutti biztosítás tényleg tuti!
Köszönjük!”

Sulyok-Eiler Zoltán - Cégvezető, Sulyok-T Kft.

” Szilveszter Tiborral kapcsolatban két tanmese jut mindig eszembe.

Egy terrorista kiképző központban a leendő merénylőknek megpróbálják szemléletesen elmagyarázni, hogy mi a profi és az amatőr közötti különbség egy célszemély kiiktatásakor.

A profi az, aki az Operaházban díszelőadásra igyekvő személyt az Operaház előtt megálló autóban a résnyire lehúzott ablakon keresztül a két kilométerre lévő templomtoronyból egy lövéssel leteríti. Az amatőr ezzel szemben az, aki tíz tonna robbanóanyaggal aláaknázza az egész Operaházat és idegességében, már azelőtt lenyomja a detonátort, mielőtt a célszemélyt szállító autó bekanyarodna az Operaház utcájába.

A másik tanmese szerint, aki tejet akar inni, annak nem kell egy egész tehenet megvennie.

Tibort a profizmus, és a személyre méretezett termékajánlás jellemzi. Mindig azt ajánlja, amire ténylegesen szükség van, megvilágítva azt, hogy az a termék miért jó, és az adott cél eléréséhez miért az a legjobb választás. Nem beszél rá egy egész tehén megvételére, valamint az apró betűs részt is elmeséli, hogy a vállalások milyen következményekkel járnak.

Hallgatnom kellett volna rá! Most mennem kell füvet adni…

Laki-Debreceni Anna – E.V.

„Először is azért választottalak Téged a családunk Fő biztosításának megkötésére, mert úgy éreztem, hogy jó kezekben lesz nálad a gondoskodásunk. Azt tudtam, hogy nem szeretném „körbefutni” a biztosító társaságokat ajánlatokért kuncsorogva, így amikor találkoztam veled a BNI-ban és beszélgettünk is, már nem csak éreztem, hanem tudtam, hogy jó szakemberhez kerültem. Meggyőzött a szakértelmed, mert amiket kérdeztem leendő biztosításunkkal kapcsolatban, olyan részletes, tapasztalatokkal alátámasztott válaszokat kaptam rá, hogy már csak rajtunk múlt, mikor lesz belőle megkötött szerződés. Tudom, hogy mindenben számíthatok Rád ezek után is, így szívesen ajánllak másnak is.”

Novákné Gergely Vera - MediLine Kft.

„Tibinél már a bemutatkozáskor éreztem, hogy ő más, mint az eddigi biztosítói kapcsolataim, akiknél mindig az volt az érzésem, hogy csak addig számítok nekik, amíg megkötjük a szerződést.

Nem csalódtam. Tibi azonnal intézi, ha káresemény van, tanácsot ad, segít az adminisztrációban még akkor is, ha épp szabadságát tölti valahol. Számomra ilyen a kiváló szolgáltató :D”

Koltovári István, Runner Expressz Futárszolgálat Kft.

„Ki Szilveszter Tibor? Mondhatnám, hogy a biztosítási ügyintézőm, de ez nem lenne elég. Mondhatnám, hogy a pénzügyi tanácsadóm, de ez is kevés. Azt is mondhatnám, hogy a barátom, de ez még nem lenne igaz, mert az igazság valahol félúton van.

1994 óta ismerjük egymást, akkor kötöttem nála az első életbiztosításomat, azóta pedig sok sikeres üzletkötésen vagyunk túl. Soha nem akart becsapni, soha nem állított mást a valóságnál, ha pedig figyelmetlen voltam és kihagytam a kisbetűs részt, akkor felhívta a figyelmemet a lemaradó információkra.

Az összes általam ismert tanácsadó közül ő az egyetlen, aki soha nem felejtette el a születésnapomat – remélem még sokáig tarthatom vele a kapcsolatot üzletileg és barátilag egyaránt.”

Árvai Péter - SmartPPC Kft.

„Tibor hiteles szakember, de ennél több az amit kaptam tőle. Baráti odafigyelés, együtt gondolkodás. Nem eladni akart, csak segíteni. Együtt felépítettük a számomra valódi biztonságot jelentő megoldást. 10/10. Köszönöm”

Az első lépés
a kiszámítható élet és a nyugodt éjszakák felé

A következő űrlap kitöltése nagyjából 5-10 percet vesz igénybe és a közös munkánk egyik legfontosabb mozzanata. Csak olyan dolgokra kérdezek rá, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy előzetesen felmérjem, mire van szükséged.

A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltsd ki, de azt javaslom, hogy minél több kérdésre adj választ, mert minél többet tudok rólad, annál gyorsabban tudunk haladni – természetesen rád bízom, mennyi információt osztasz meg velem.

Ha neked kényelmesebb, akkor telefonon is megbeszélhetjük az alapokat a +36 20 964 2200-as számon.