Idézet

"Hiszem, hogy az embernek mindennap

lehetősége nyílik rá,

hogy az élet minden területén eldönthesse,

melyik a legjobb lépés.”


Idézet Paulo Coelho Élet című művéből.

Amennyiben úgy gondolja, hogy barátai ismerősei számára is hasznos információkat tartalmaznak a fentiek kérem ide kattintva küldje el ezen oldal linkjét számukra.

Okos cégvezető

Korunkban csakúgy, mint minden korban számtalan veszély leselkedik a vállalkozásokra, amelyek kockázatának „transzferálása” minden cégvezető jól fel fogott érdeke, hiszen adott helyzetben ennek köszönhetően működőképes maradhat az érintett szervezet.

Így van ez akkor is, ha a cég ingatlanjait vagy ingóságait (vagyonát) illetve, ha a szóban forgó vállalkozás alkalmazottait, vezetőit vagy tulajdonosait fenyegető veszélyekre gondolunk.

Az okos cégvezető idejekorán gondoskodik az alapvető kockázatok áthárításáról, akár tűz- és elemi károkról, betörésről, általános, szakmai vagy munkáltatói felelősségről, egy munkahelyi baleset jogi és anyagi következményiről, társas vállalkozások esetén a tulajdonostársak halálesetére vonatkozó veszélyhelyzetéről legyen szó.

Mindezek mellett egyes biztosítási formák adózás szempontjából nagyon kedvező lehetőséget hordoznak magukban, ha adóoptimalizálásra, premizálásra vagy előnyös cafetéria lehetőségekre vonatkozóan keres egy vállalat megoldást.

Amennyiben a fenti témakörök bármelyikében szeretne tájékoztatást kapni, kérem adja meg elérhetőségét, amelyen szeretné, ha felvenném Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben úgy gondolja, hogy barátai ismerősei számára is hasznos információkat tartalmaznak a fentiek kérem ide kattintva küldje el ezen oldal linkjét számukra.

Ügyfelek véleményei