Idézet

"Hiszem, hogy az embernek mindennap

lehetősége nyílik rá,

hogy az élet minden területén eldönthesse,

melyik a legjobb lépés.”


Idézet Paulo Coelho Élet című művéből.

Amennyiben úgy gondolja, hogy barátai ismerősei számára is hasznos információkat tartalmaznak a fentiek kérem ide kattintva küldje el ezen oldal linkjét számukra.

Melyek a kórházi biztosítás által nyújtható szolgáltatások?

Függetlenül a TB  nyújtotta szolgáltatástól működve ad térítést különböző egészségügyi ellátás igénybevétele esetén.

A szolgáltatás kiterjedhet kórházi műtéti és napi térítésre egyaránt. Amire érdemes odafigyelni: balesetre és betegségre egyaránt vagy csak balesetre nyújt-e térítést, továbbá a kórházi napok tekintetében már az első naptól szolgáltat-e vagy csak a negyedik naptól. Habár elnevezése kórházi biztosítás nem csak kifekezetten a kórházban végzett "bennfekvős" beavatkozások esetén fizet. Hiszen egy egyszerű törés, ficam vagy például  a részleges szalagszakadás is biztosítási esemény. Természetesen nem mindegy, hogy milyen tipusú műtetek tartoznak bele a szolgáltatási körbe. Akadnak biztosítók melyek csak bizonyos műtétekre míg mások a szülés és szépészeti plasztikai műtét (tehát ha az nem orvosi javaslatra történik) kivételével a teljes műtéti spektrumra védelmet adnak. Az sem mellékes a napi térítés szempontjából, hogy az szimplán csak a kórházban eltöltött napokra tartalmaz-e szolgáltatást vagy nyújt-e rehabilitációs vagy intenzív osztályra (esetleg mindkettőre) szólóan is térítést. 

Amennyiben úgy gondolja, hogy barátai ismerősei számára is hasznos információkat tartalmaznak a fentiek kérem ide kattintva küldje el ezen oldal linkjét számukra.

Ügyfelek véleményei