Idézet

"Hiszem, hogy az embernek mindennap

lehetősége nyílik rá,

hogy az élet minden területén eldönthesse,

melyik a legjobb lépés.”


Idézet Paulo Coelho Élet című művéből.

Amennyiben úgy gondolja, hogy barátai ismerősei számára is hasznos információkat tartalmaznak a fentiek kérem ide kattintva küldje el ezen oldal linkjét számukra.

Aktualítások

 •  Új, a magyarországi piacon párját ritkító gyermekekre vonatkozó biztosítással ötvözött megtakarítási forma érhető el. Egyedülálló biztosítási szolgáltatásokkal, melyek igény szerint akár kiterjeszthetők a szülőkre is. Mindezeken felül rendkívül alacsony költségű és ritka rugalmas megtakarítási lehetőség a család szeme-fénye részére, amely hatékony módja lehet a taníttatás vagy az életkezdés finanszírozásának. 
  Előnye - többek között - hogy egyetlen kötvényben lehet az összes gyermeket biztosítani, ezáltal jelentős költségmegtakarítás érhető el, hiszen nem szükséges minden a családban lévő gyermekekre külön-külön szerződést kötni, ráadásul a 2. 3. és 4. szerződésben szereplő csemete 10% díjkedvezményben részesül.
  Amenyiben fontos Önnek is gyermeke jövője, kérem jelezze itt.
 • Az elmúlt időszak egyik számomra legörvendetesebb, híre a saját logóm megalkotása volt, amely úgy érzem hűen szimbolizálja szakmai hitvallásomat. Fogadják szeretettel, remélem tetszeni fog. Íme:
  Tuttibiztositas logo
 • Elkészült a 2017. évre vonatkozó biztosítást érintő adójogszabályok "zanzásított" verziója, amely  többek között tartalmazza a méltán oly népszerű nyugdíjbiztosításokra vonatkozó adókedvezménnyel kapcsolatos tudnivalókat is. Erről bővebben itt olvashat.
 • Itt van, megérkezett az egyik partnerem, a MetLife várva-várt piacteremtő nyugdíjbiztosítása, amely a korábbi módozathoz képest még alacsonyabb költséggel, dupla (!) bónusz kifizetésével, a már megszokott adókedvezmény jótékony hatásán túl (20% garantált növekmény évente az aktuális éves megtakarításon!!!) számtalan  MoneyMoon díjas befektetési alapba történő invesztíció lehetőségével várja azokat, akik saját kezükbe kívánják venni a nyugdíjas éveik sorsát. Amennyiben Ön is jobban bízik a saját maga által létrehozandó életszínvonalban, mint az állam által várhatóan teljesíthetőben, kérem kapcsolatfelvétel céljából kattintson ide.
 • Új asszisztencia szolgáltatások érhetőek el az egészségbiztosítások kiegészítőjeként, amelyek néhány rendkívül fontos OEP hiányosságot kívánnak pótolni az előrelátó, családjukat féltő magánszemélyek illetve a munkatársaikat megbecsülő azokról gondoskodni kívánó vállalkozások részére, 
 • Hazánk - sajnos - a WHO statisztikái szerint 3. a kardióvaszkuláris és daganatos megbetegedések terén. Ez a tény inspirálta a kritikus betegségek elnevezésű biztosítás létrehozását évtizedekkel ezelőtt, melynek célja egy esetleges a szolgáltatási körbe tartozó betegség bekövetkezése esetén olyan nagyságrendű szolgáltatási összeget nyújtani, amely reális lehetőséget nyújt az eredményes és gyors gyógyíttatás igénybevételére. Amint tudjuk ez igen nagy mértékben pénzkérdés is. Ennek a termékcsoportnak a legújabb generációja már 32 betegség faktorra is elérhető (hazánkban eleddig mindössze egy biztosító rendelkezik ilyen szolgáltatással). Mindazok, akik szeretnének e kivételes lehetőségről bővebben tájékozódni, azok kattintsanak ide.

 
Amennyiben úgy gondolja, hogy barátai ismerősei számára is hasznos információkat tartalmaznak a fentiek kérem ide kattintva küldje el ezen oldal linkjét számukra.

Ügyfelek véleményei